content image

Cryo/biolift versteviging

De ultieme versteviging voor uw gezicht is de Cryo-biolift behandeling.

Samen met het nr.1 anti-aging merk uit Amerika; HYDROPEPTIDE is deze behandeling het meest efficient en heeft het een langdurige werking op uw gezicht en hals. De huid wordt in de diepte verzorgt waar het de juiste implusen afgeeft om het huidbeeld te verbeteren.

De behandeling begint met een intensieve reiniging o.a. met een milde fruitzuurpeeling en wordt er gedurende 20 minuten een "massage" uitgevoerd met de Cryo21. Hierbij wordt de huid teruggebracht na 0 graden en worden de fibroblasten gestimuleert. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, ook werken fibroblasten wondhelend. Naarmate je ouder wordt neemt het aantal fibroblasten af en worden ze minder actief, waardoor de huid dus gaat inzakken. Door de stimulatie van de fibroblasten met de Cryo21 wordt de huid weer dikker en steviger waardoor rimpeltjes en lijntjes vervagen. Er ontstaat een intensere modellering van het gezicht en hals (evt. "vetzakje" onder de kin wordt ook gereduceerd en de kaaklijn wordt strakker).

Na deze behandeling wordt het Biolift masker aangebracht, wat ontgiftend, verstrakkend werkt en de huid haar vitaliteit en jeugdigheid weer teruggeeft. Dit masker is op basis van porseleinaarde, aloe vera en enzymen wat een straktrekkend effect geeft gedurende de 20 minuten dat het op uw gezicht en hals ligt.

80% van het behaalde effect creëert u zelf door thuis de juiste producten te (blijven!) gebruiken en volstaat een Cryo/biolift behandeling 1x in de 6 weken. Een set van 5 producten (bestaande uit reiniging, serum, anti-aging creme, uv beschermende creme, oogcreme) krijgt u 10% korting.

Is uw huid in dermate verslapte staat of heeft u al lang geen intensieve gezichtsverzorging meer gedaan dan adviseren wij om met een kuur te beginnen. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen gedurende 1x per week. Vervolgens onderhoud u uw huid met een behandeling 1x in de 6 weken. Bij het boeken van een kuur krijgt u de HYDROPEPTIDE COLLAGEENBOOSTER tijdelijk kado.

Meerdere voorbeeld foto's vind u onder het kopje "foto impressie".

Schoonheidssalon Montibello is de enige gecertificeerde Cryo21salon in de omgeving Baarle-nassau, Ravels/Weelde, (Oud-)Turnhout die deze exclusieve behandeling aanbied.

 

Tarieven

Cryo biolift behandeling

De behandeling duurt ruim 1,5 uur en kost €129. Bij afname van een kuur geldt 5+1 gratis en krijgt u 10% korting op een compleet verzorgingsset bestaande uit 5 producten

129,00
content image