content image

DermaPrime behandelingen

30 minuten Flash behandeling

Bestaande uit reiniging, epileren, peeling  5 minuten stimulerend masker, dag-/nachtcreme.

23,00

Acne tiener behandeling

Speciaal voor de jonge huid met acne. Hierin krijgt de huid een reiniging, peeling, vaposone, verwijderen van onzuiverheden, acne ampul, masker, antibacteriele creme.

32,50

Klassieke gelaatsbehandeling

Bestaande uit: reiniging, epileren (evt. harsen bovenlip/kin), peeling, vaposone, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, dag-/nachtcreme.€40,00/€44,00. Voor intensievere werking kan er extra een ampul aangebracht worden, meerprijs €6,00.

47,95

Klassieke gelaatsbehandeling incl. harsen bovenlip/kin

51,95

Peel-off Acerola/Vitamine C behandeling

De acerola-kers bevat 80x meer vitamine c dan sinasappels, daardoor is deze behandeling een flinke boost voor de futloze huid. Beschermd de celmembraan, reparerend op collageenvezels en hersteld de vocht en zuurgraad van de huid. Ideaal dus voor de huid die een oppepper nodig heeft.

65,50

Peel-off Couperose (kalmerende) behandeling

Speciaal om de rode, geïrriteerde huid te kalmeren en voeden in combinatie met azuleen en calandulan.

65,50

Peel-off Chocolade (verwen)behandeling

Een heerlijke verwen behandeling voor lichaam en geest o.b.v. cacao. Speciaal voor de rokershuid, doffe huid of de huid die een oppepper nodig heeft. De heerlijke geur van het warme chocolade masker geeft een gelukmakend gevoel.

65,50

Peel-off Olijf (anti-stress) behandeling

Een ideale behandeling voor de huid die een oppepper kan gebruiken na een zware periode (zoals ziekte, zwangerschap, stress). Op basis van vitamine A en E en polyphenool (deze stof werkt rustgevend). Door het rubber masker met olijfblaadjes voelt u zich na de behandeling weer als herboren.

65,50

Peel-off Gold (BOTOX) behandeling

Een exclusief masker op basis van gouddeeltjes die in combinatie met de metalen in uw huid de huid zichtbaar verstevigt, rimpeltjes vervaagd en een liftende werking heeft. Dit rubber masker is een weldaad voor uw huid.

65,50