content image
This phantom sticky

Detox - Sapkuur - 

Sapbar VanNu

Voeding en voedingssupplementen spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de huid, of het nu om een droge huid gaat een acne huid of om rimpels te verminderen. Een huid heeft een binnenzijde en een buitenzijde. De buitenzijde straalt uit zoals het gevoed wordt vanbinnen.

Veel mensen vinden het lastig om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen per dag. Door middel van een sapkuur te volgen geef je je lichaam op een eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Als extraatje val je vaak ook nog een aantal kilo's af. 

De smoothies met een brede, unieke mix van de beste groente en fruit helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greenshot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De green shots vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

Deze 5 daagse sapkuurfase stimuleert het ontgiften van je galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie.

Kort samengevat een sapkuur zorgt voor:

* maximale huidverbetering

* geen opgeblazen gevoel meer

* je straalt vanbinnen en vanbuiten

* verlies van een paar kilo's

* je hebt meer energie

* je voelt je gezond

Een 5-daagse sapkuur (bevat 25 smoothies, collageen booster, greenshot, calm tea en informatieboekje) kost €159 voor bestellingen in Nederland en €171,50 voor bestellingen in Belgie. Na betaling wordt de sapkuur op een afgesproken dag/tijd bevroren bij u aan huis geleverd en zijn de smoothies nog 6 maanden houdbaar. 

Schoonheidssalon Montibello is ook met deze Sapbar Vannu samenwerking uniek in de regio Tilburg en Breda en de enigste salon in Belgie waar u deze doeltreffende sapkuur kunt bestellen. 

Voor meer informatie kunt u ons contacteren of kijk op www.sapbarvannu.nl