Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Ik begeleid je naar jouw ideale gewicht en leer je hoe je lekker kan eten en toch kan afvallen.

PowerSlim is een concept voor doeltreffend en snel gewichtsverlies met blijvend resultaat. Met PowerSlim ben je in staat om op een gezonde manier 4-6 kilo te verliezen per maand. Je hebt geen hongergevoel, het is geen crash dieet en geen jo-jo effect.

 

WAT IS POWERSLIM?

PowerSlim is een afslankprogramma op basis van koolhydraatarme voeding. Het programma is door diëtisten ontwikkeld met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten. Dankzij PowerSlim kan je dus eindelijk je streefgewicht behalen én behouden. AL onze producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk om op de juiste manier gewicht te verliezen. Zo behoudt je je spiermassa en gaat het lichaam de vetreserves verbranden waardoor je de beruchte probleemzones aanpakt.

De beslissing om af te vallen is een hele stap. PowerSlim maakt deze stap eenvoudiger. Door de kennis en ervaring van de diëtisten is het programma zo ontwikkeld dat het niet aanvoelt als een dieet maar als een kickstart naar een gezonde voeding. Na het behalen van je streefgewicht leer je stap na stap een gezonde levensstijl te hanteren en je streefgewicht te behouden.

Dankzij ons ruim assortiment aan producten, recepten, boodschappenlijstjes, tips&tricks wordt afslanken terug eenvoudig en makkelijk toepasbaar in je dagelijkse leven. Met andere woorden jouw streefdoel ligt binnen handbereik!

 

VOORDELEN VAN POWERSLIM:

* deskundig advies

* lekkere producten

* gezond voedingspatroon

* makkelijk vol te houden

* nazorgtraject gewichtsbehoud

* behoud van spiermassa

* bevordert de stofwisseling

* volwaardige, eiwitrijke voeding

* ontwikkeld door diëtisten

* producten voor gewichtsbehoud

 

WAAR BESTAAT HET POWERSLIM PROGRAMMA UIT?

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fasen met elk 6 eetmomenten per dag.

van afvallen...

Fase 1 is de strikte fase, hier ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Het gemiddelde gewichtsverlies in deze fase is 1-1,5 kg per week. Deze fase houden we aan tot je 80% van het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt. Je eet ongeveer elke 2,5 uur en hierdoor zal je dus geen honger lijden.

via de overgangsfase...

In deze fase leer je stapgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. Hier werken we tot het streefgewicht is bereikt.

naar een stabiel en vitaal leven...

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden en adviseren. Je leert om het bereikte gewicht stabiel te houden. In deze 3e en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim gedurende een jaar bouwen we deze fase af en kom je op maandelijkse consultatie. Tijdens deze consultaties worden eventuele valkuilen besproken en geef ik je voldoende handvaten om het streefgewicht te behouden. 

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het is belangrijk dat jij je gewenste gewicht op lange termijn kunt behouden. Daarom bied ik jou een persoonlijke begeleiding aan tijdens dit traject.

De eerste stap is een uitgebeid intakegesprek, zodat we jouw programma kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. 

Nadien kom je wekelijks op consultatie voor jouw persoonlijke lichaamsanalyse en voedingsadvies zodat je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Snel zul je ervaren dat het programma makkelijk vol te houden is. Omdat je 6 eetmomenten per dag hebt ervaar je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. Deze consultatie voor Powerslim klanten is gratis.

 

WAT KOST POWERSLIM?

De totale kost is grotendeels afhankelijk van hoeveel kilo je wilt afvallen en hoe lang je dus in de strikte fase moet blijven.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je op maat gemaakte programma eet je dagelijks 4-6 PowerSlim producten. Hoe sneller je je streefgewicht bereikt hoe sneller je kan afbouwen en zal de prijs ook dalen. 

Starten met PowerSlim is het makkelijkst met een starterspakket. Hiermee kan je aan de slag en heb je de producten voor de eerste week. Het pakket bevat:

- een variatie van 46 PowerSlim producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor

- voorbeeld weekmenu

- PowerSlim kook/receptenboek

- shaker

- supplementen (Multivitaminen en mineralen)

De prijs van het starterspakket is € 159,00

 

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden en krijg je een jaar GRATIS nabegeleiding. 

Voor een extra motivatie ontvang je een gratis Cryo21 vetcelbehandeling t.w.v. € 100 als je bij ons met PowerSlim minimaal 10 kilo afvalt.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis intakegesprek t.w.v. € 49,00

 

SAMEN INVESTEREN WE IN EEN BLIJVEND RESULTAAT!