content image

Wimper behandelingen

Semi Permanente Mascara

Bij Semi Permanente Mascara (SPM) wordt er een coating over uw eigen wimpers gelegd die de wimpers langer en voller maakt. SPM bevat geen formaldehyde, parabeenvrij en geen kanker-verwekkende stoffen of zware metalen dus volkomen veilig.

SPM heeft hetzelfde effect als mascara alleen blijft het gemiddeld 3 weken zitten en maakt het de wimpers mooier, langer en voller. Geen last meer van uitlopende mascara maar blijft dag en nacht zitten, en 100% waterproof! Ook ideaal bij mensen die lenzen dragen. Vooraf worden de wimpers met een verwarmde wimperkrultang gekrult zodat de wimpers mooi omhoog blijven staan. Een absolute aanrader, vooral net voor een (zomer)vakantie!

Zie bij het kopje "Filmpjes van behandelingen" een korte introductie van SPM. Bij "foto impressie" vindt u een voorbeeld van een SPM behandeling.

 

Tarieven

SPM Boven- & onderwimpers

35,00

SPM Onderwimpers

20,00
content image

Wimper permanent

Wilt u mooi gekrulde wimpers zonder het gebruik van een wimperkrultang? dan is wimper permanent de ideale oplossing. Uw wimpers blijven 4-6 weken mooi gekruld en de behandeling duurt slechts 25 minuten. Eerst worden uw wimpers geverfd, daarna worden er klemmetjes op uw ogen gelegd waar de wimperhaartjes tussen zitten en dan brengen wij een vloeistof aan. Deze vloeistof blijft 8 minuten zitten en als die daarna verwijderd wordt brengen we een fixing vloeistof aan die 2 minuten blijft zitten, het resultaat daarna is verbluffend!!!  U kunt gelijk mascara aanbrengen. Let op dat u uw wimpers de eerste 12 uur niet nat maakt.

Deze behandeling is absoluut niet schadelijk voor uw wimpers. 

Tarieven

Wimpers permanent

Behandeling inclusief verven van de wimpers

32,50
content image