Natuurlijk resultaat met kwaliteit voorop!

"Ieder mens is mooi op zijn of haar manier" cosmetisch arts van Doctor Face, drs. M. Yalaniz zet graag zijn passie voor de cosmetische  geneeskunde in om het mooiste in je naar boven te halen. Dat begint bij het zorgvuldig aanhoren van jouw wensen. Hij streeft er altijd naar om natuurlijke resultaten te behalen waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke verhoudingen in het gezicht. De kunst in dit vak is om verbetering aan te brengen daar waar jij dat wenst, zonder dat iemand anders doorheeft dat je bent behandeld. 

drs. M. Yalaniz heeft zijn passie voor de esthetiek ontwikkelt tijdens de opleiding geneeskunde aan het VU medisch centrum. Na het afstuderen verdiepte hij zich in de esthetische geneeskunde en raakte al snel bekend met Botox & Fillers. Het intrigeert hem om te zien dat cliënten met subtiele veranderingen in het gezicht veel beter in hun vel zitten. Dagelijks behandelt hij dames en heren in zijn eigen kliniek in Amstelveen en werkt hij ook op een paar speciaal geselecteerde locaties in Nederland en België waaronder in onze salon!

Je kan bij ons terecht voor Botox en Fillers, maar wat is nu precies het verschil??

BOTOX, is een eiwit dat zenuwimpulsen kan blokkeren. Het stofje wordt verdund ingespoten in de huid om kleine spiertjes te verslappen. Doordat de spiertjes minder goed werken, worden rimpels minder zichtbaar. BOTOX is een spierverzwakker die de huid er gladder uit laat zien het zorgt dus niet voor volume. Het effect van BOTOX kan 3 tot 6 maanden aanhouden, het is met name de hoeveelheid die je laat injecteren die bepaalt hoelang het effect duurt. BOTOX wordt vooral gedaan in de fronsrimpel, het voorhoofd en de kraaienpootjes rondom de ogen omdat bij deze gebieden de spieren onder de huid de oorzaak zijn van de ongewenste rimpels.

FILLERS, vullen de delen van je gezicht op waar je meer volume wilt hebben. Zo kan je dat doen in bijvoorbeeld je lippen of je wangen. Fillers geven de huid volume en verbeteren de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid. Het resultaat is direct zichtbaar. De gel blijft onder de huid zitten en neemt daar de eigenschappen van de huid aan waardoor je fillers niet voelt.  

Steeds meer mannen kiezen voor een filler behandeling. Bijvoorbeeld voor het accentueren van de kaaklijn, het aanpakken van een vermoeid uiterlijk en voor het behandelen van de traangootjes waardoor wallen en donkere kringen verdwijnen. Je ziet er meteen weer fris en energiek uit ! Ook kan fillers ingezet worden om kleine onvolmaaktheden aan de neus, zoals een knobbel op de neus of een haakneus aan te pakken. Gemiddeld blijven fillers 8 tot 12 maanden zitten. De variatie is afhankelijk van de lichamelijke variatie (het ene lichaam breekt een filler sneller af dan het andere lichaam), het behandelgebied (daar waar veel beweging is zoals bijvoorbeeld lippen of rondom de mond worden de fillers over het algemeen sneller afgebroken) en het productmerk (A-merk fillers blijven langer zitten dan goedkoperen merken. Op dit moment blijven de fillers van de merken JUVEDERM en RESTYLANE het langst zitten, dit zijn ook de fillers waar wij mee werken). Hierna wordt de filler afgebroken door het lichaam en kun je eventueel de fillerbehandeling herhalen. 

BOTOX en FILLERS zijn dus allebei injectables, alleen gaan ze rimpels op een andere manier tegen. Het grootste verschil is dat met fillers rimpels kunnen worden opgevuld en met botox de rimpels juist glad trekt door de spieren eronder te verslappen. Botox zal je huid dus rust geven waardoor de rimpels die er waren, binnen een paar dagen verdwijnen, fillers zijn het meest effectief bij diepe rimpels en hangende huid rondom de ogen.

Wat kost een BOTOX of FILLER behandelng?

Botox:

1 zone: € 130,00

2 zones: € 245,00

3 zones: € 385,00

oksels € 425,00

wenkbrauw lifting € 75,00

Fillers:

0,5 ml € 175,00

1 ml € 300,00

***UNIEK IN DE REGIO***  PRP BEHANDELING

Naast BOTOX en FILLER behandelingen is drs. Yalaniz expert en uniek in de PRP BEHANDELING. Dit staat voor Platelet Rich Plasma oftewel Plaatjes Rijk Plasma. Dit is het gedeelte in het bloed waar een hoge concentratie groeifactoren zitten. Groeifactoren zijn lichaamseigen stoffen die in staat zijn om cellen te vernieuwen en beschadigde cellen te herstellen. Daarnaast verbeteren ze ook de doorbloeding. Deze groeifactoren kunnen oppervlakkig in de huid worden aangebracht of door middel van injecties in de diepere lagen van de huid worden geïnjecteerd, afhankelijk van het specifieke doel .

Bij deze behandeling wordt op een veilige en vrijwel pijnloze wijze een kleine hoeveelheid bloed bij u afgenomen. Vervolgens wordt het bloed gecentrifugeerd, het resultaat van dit procédé is gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes, inclusief actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. In de huid werken PRP injecties verjongend, verstevigend en hydraterend met als resultaat een stralende, strakkere huid. Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes om genezing te bevorderen is al jarenlang gebruikelijk in de tandheelkunde en orthopedie. Nu is deze innovatieve techniek ook beschikbaar voor cosmetische toepassingen. Wat PRP zo bijzonder maakt, is dat we met de kracht van uw eigen bloed, de vitaliteit van uw huid terugbrengen.

Een PRP behandeling is vooral geschikt bij:

* acne littekens

* hyperpigmentatie

* ongelijke huidstructuur

* rokershuid

* huidveroudering

* fijne lijntjes

* vergrote poriën

* onrustige huid

* haaruitval & haarverdunning

 

HET EFFECT VAN PRP:

Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen type 1 voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de PRP injectie wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Bij een PRP behandeling brengen we geactiveerde bloedplaatjes in de huid. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van de huid. De huid gaat er dus van stralen en de huidverbetering is al merkbaar na 1 behandeling. De huid ziet er direct na de behandeling best heftig uit maar dit vampier effect trekt na een klein uurtje weg. Het eindresultaat is, dezelfde avond al, verbluffend: een stralende en strakkere huid!

De gezichtshuid wordt verjongd, verstevigd en gehydrateerd. PRP in aanvulling met bijvoorbeeld fillers, is perfect voor mensen die weer willen terugkeren naar een stralende, natuurlijke uitstraling en een gerevitaliseerde huid. 

Deze plasma behandeling is door de Amerikaanse reality-ster Kim Kardashian wereldberoemd geworden als een Vampire Facelift  en slechts enkele artsen voeren deze behandeling uit, waaronder drs. Yalaniz! Hiermee zijn we dan ook uniek in de regio met het aanbieden van deze behandeling.

1 PRP behandeling € 300,00 (3 behandelingen € 750,00)

 

LAST VAN HAARVERLIES? DUNNER WORDEN HAAR OF BEGINNENDE KAALHEID?

Ook hierbij kunnen we u helpen met de PRP behandeling. De PRP behandeling zorgt bij haarherstel voor natuurlijk uitziende resultaten. Met een dunne naald wordt plaatjesrijk plasma ingespoten in de hoofdhuid. De groeifactoren in uw bloedcellen gaan dan hun werk doen en stimuleren op natuurlijke wijze de haargroei. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische  medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar. Bij deze behandeling wordt gebuik gemaakt van uw eigen bloed. De resultaten zijn na 4 tot 8 weken het beste zichtbaar aangezien het even duurt voordat de groeifactoren in het bloed hun werk kunnen doen en de productie van collageen op gang is gebracht. Het eindresultaat is een vollere, gezonder uitziende haardos.

1 behandeling € 300,00

Om een optimaal resultaat te behalen worden er 3 behandelingen met een tussenpose van 8 weken geadviseerd. 3 PRP behandelingen € 750,00 

Nieuwsgierig geworden wat drs. Yalaniz voor u kan betekenen? Zondag 30 januari  a.s. Is de arts weer aanwezig in de salon.  Maak een afspraak voor een behandeling of gratis consult. We horen graag uw wensen aan, waarna u een persoonlijk advies krijgt met de mogelijkheden. Vervolgens kunt u besluiten of u er nog even over na wilt denken, of direct voor een behandeling kiest!