Cryo21 vetcel bevriezing

De Cryo21 is de beste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie.

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandelingeen natuurlijke celdood.

Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!

De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.

Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar!

Het is het allernieuwste op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval is.

U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen.

Hoe werkt het?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijders.

Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

*Bevriezen van de vetcellen

*Versteviging van de huid

*Vermindering cellulitis

*Contourverbetering en afslanking van het lichaam

*Stimulering bloedsomloop

*Draineert afvalstoffen en lymfe

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

Efftecten op het gelaat:

* Verstevigen van de weefsels

* Versteviging van de spieren

* Vermindering van de rimpels

* Volume creëren in de lippen

* Verwijdering/vermindering van de dubbele kin

* Huidverjonging

* Verstevigen en liften van het gelaat

* Nieuwste techniek huidverjonging Cryo21

Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk.

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! deze behandeling is aangenaam en relaxt.

Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.Bij het kopje 'filmpjes van behandelingen' ziet u de uitleg en werking in de praktijk. Bij het kopje 'Foto impressie' ziet u mooie resultaten die wij al geboekt hebben met de Cryo21.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt  (richtlijn is 12.500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

Schoonheidssalon Montibello is een gediplomeerde Cryo21 salon in de regio Turnhout en Baarle-Nassau. U bent hiermee verzekerd dat de behandelingen vakkundig worden uitgevoerd en dat er altijd  met de nieuwste apparatuur en bijhorende updates gewerkt wordt.

Tarieven

Proefbehandeling Cryo21

Om u ook kennis te laten maken kunt u een proefbehandeling boeken voor slechts €50,- (i.p.v. de regulier €100,-) . Aan de hand van deze proefbehandeling volgt een adviesgesprek waarin wordt besproken of de Cryo21 ook voor u het gewenste resultaat zal opleveren. Mocht dit niet voldoende zijn wordt een kuur ook afgewezen.

50,00

Cryo21 vetcel bevriezing

Een complete kuur bestaat uit 6 behandelingen. 

Mocht u na de proefbehandeling een kuur inplannen dan krijgt u de proefbehandeling GRATIS en rekent u deze gelijk af dan krijgt u naast de gratis proefbehandeling nog 1 behandeling extra kado. Dat zijn dus 8 behandelingen voor de prijs van 6 (omgerekend kost de behandeling dan slechts €75).  

600,00