Wij werken met het exclusieve topmerk in anti-aging van deze tijd HYDROPEPTIDE!

Een lijn die meer dan 30 beauty awards wereldwijd heeft gewonnen dankzij de resultaatgerichte en innovatieve formules. Met meer dan 60 peptiden is dit merk marktleider in de beauty industrie.

HYDROPEPTIDE maakt gebruik van EPIGENETICA, ze zorgen ervoor dat ons lichaam gunstige activiteiten aanzetten (zoals o.a. collageenproductie en cel vernieuwing) en ongewenste reacties uitschakelen (zoals o.a. hyperpigmentatie en gevoeligheid).

HYDROPEPTIDE corrigeert, beschermt en repareert de huid. De werkstoffen zorgen dat de huid een betere conditie krijgt zodat we er jonger en stralender uitzien. HYDROPEPTIDE heeft altijd de nieuwste peptides met een klinische studie en bevat GROEIFACTOREN (stimuleert de fibroblasten in de huid), HUID VERHELDERAARS, PROBIOTICA (dit zijn goede bacterien en bevordert de hydratatie van de huid met 10%) en BOTANISCHE STAMCELLEN (dit zijn de beste oxidanten die er zijn, ze voorkomen stress in de huid en bevatten dna om de schade in de huid te herstellen)

 

HYDROPEPTIDE biedt resultaatgerichte behandelingen zoals o.a.

- zichtbaar verminderen lijnen en rimpels

- verhoog hydratie en voeding

- verbeterd de glans

- bevorderd helderheid

- verlichten irritatie en zichtbare roodheid etc..

Wij geven je een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral onmiddelijk resultaat geeft. Elke HYDROPEPTIDE huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

Het paradepaardje van HYDROPEPTIDE is de NIMNI cream. Dr. Marcel Nimni heeft er zijn levenswerk van gemaakt collageen te bestuderen. Zo heeft hij verschillende collageen typen ontdekt, ontving hij een award voor zijn bijdrage naar onderzoek naar collageen en heeft hij meer dan 300 publicaties en 20 patenten op zijn naam staan.

Dr. Marcel Nimni had een patent op een speciaal collageen ondersteunend complex. Deze cocktail aan werkstoffen zorgt ervoor dat het je huid aan niets te kort komt. Het activeert de fibroblasten (cellen die collageen maken) om harder en beter te werken. De cel wordt niet alleen 'aan'gezet, maar het zorgt ook voor omstandigheden waarin de cel optimaal kan werken. Zo is de Nimni cream ontwikkeld, als dagcreme (zonder retinol) met milieubeschermende eigenschappen en nachtcreme met retinol. Retinol zorgt ervoor dat de huid extra 'aangezet' wordt.

Dit resulteert in een stevigere, gladdere, zachtere huid met verminderende rimpels en fijne lijntjes. Wist je dat je vanaf je 30ste 1% collageen per jaar verliest?? Met Nimni ga je deze afbraak tegen. Het proces van aanmaken van collageen duurt even, binnen enkele weken ga je al verschil zien en voelen maar de echte resultaten zullen pas na een paar maanden zeer goed zichtbaar worden. 

 

Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid:al na één behandeling is je huid gladder en egaler. Fijne lijntjes zijn verzacht dankzij botox-achtige neuropeptiden. Vitaminen en ant-oxidanten geven je huid meer weerstand. 

Heb je binnenkort een feest of een belangrijke presentatie? informeer dan naar een kuur om je huid voor te bereiden. Zo'n kuur geeft je huid een ware anti-aging boost. Een kuur herstelt de huid ook na een periode van stress of ziekte.

20% kunnen wij voor u doen in de salon, maar 80% doet u zelf door thuis de juiste HYDROPEPTIDE producten te gebruiken.  Een belangrijke stap in heel je verzorgingsritueel is de reiniging. In de anti-aging reinigingsproducten van HYDROPEPTIDE zitten o.a. 4 peptides. In de meeste (goedkope) reinigings producten zit paraffine en vaseline wat een laagje op de huid achterlaat en hierdoor de werkstoffen van cremes en serums niet goed genoeg door de huid laat gaan en waardoor het resultaat dus minder is.

 

ALLE BEHANDELINGEN HEBBEN DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT, U ZIET ER JONGER EN STRALENDER UIT!!

 

Wilt u weten wat wij voor uw huid kunnen betekenen maak dan vandaag nog een afspraak voor een kennismaking en ervaar wat HYDROPEPTIDE voor uw huid kan doen. 

 

Er zijn aantrekkelijke aanbiedingspakketten voor thuisgebruik, waarbij u een kadobon krijgt voor een gratis behandeling. Deze en andere aanbiedingen  kunt u vinden bij het kopje ACTIES. Neem ook eens een kijkje in ons fotoboek en laat u verbazen door de geweldige resultaten die wij al geboekt hebben met HYDROPEPTIDE.