content image
This phantom sticky
content image

Quanis Dermafiller is een nieuw uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, donkere kringen door vermoeidheid (bij een jonge huid), donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huid verdunning en droogte lijntjes zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode om je huid te verjongen is pijnloos en wordt er door de speciale technologie direct in de hoornlaag (stratum corneum, dit is de bovenste laag van de opperhuid) hyaluronzuur ingesluisd.

QUANIS DERMAFILLER is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de kristallen is slechts enkele micron (1 micron is 1duizendste deel van een milimeter) waardoor deze gemakkelijk de huid kunnen penetreren en je direct resultaat ziet.

Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid die vocht vasthoudt. Door het insluizen van hyaluronzuur direct onder de opperhuid, trekt de huid op de behandelde plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibel wordt en aanvoelt. Wanneer de dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micronaaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. 

QUANIS DERMAFILLER bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine -C. Dit geeft een extra boost aan de huid. De micronaaldjes bevaten enkel natuurlijke stoffen, en geen conserveringsmiddelen, alcohol , geur-& kleurstoffen en is niet op dieren getest.

In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. QUANIS DERMAFILLER is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

De eerste behandeling wordt altijd in de salon uitgevoerd. Na één keer zie je al resultaat! Een eenmalige behandeling is dus bij uitstek geschikt om je voor te bereiden op een speciale gelegenheid of om juist weer optimaal en uitgerust voor de dag te komen na een zware avond. Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om de dermafiller na deze behandeling thuis wekelijks te onderhouden met QUANIS DERMAFILLER HOME. De inwerktijd is gedurende de nacht aan te bevelen.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang moet ik wachten met het gebruik van de Dermafiller Home na het zetten van botox en/of fillers?

Na het gebruik van Botox raden wij aan om 3 dagen te wachten met het gebruik van de Dermafiller. Voor fillers geldt dat het verstandig is om 2 weken te wachten met het gebruik van de Dermafiller.

Mag ik de Dermafiller Home gebruiken in combinatie met glycolzuur-salicylzuur-fruitzuur en/ of melkzuur houdende producten?

Ja. Dit is juist een hele mooie combinatie waarbij de verschillende producten elkaar versterken.

Kan ik de Dermafiller Home onbeperkt gebruiken?

De Dermafiller is veilig genoeg voor onbeperkt gebruik. Voor optimaal resultaat raden wij aan de Dermafiller 2x in de week te gebruiken gedurende 1 maand.

Kan ik mijn normale (nacht)verzorgingsproducten gebruiken in combinatie met de Dermafiller Home?

Na het plaatsen van de Dermafiller Home kunt u rondom de patches uw normale verzorging aanbrengen.

 

Een behandeling kost € 42,50. Als extra kunt u nog 15 minuten gebruik maken van de Beauty Angel voor een meerprijs van €20,00.  Dermafiller voor thuisgebruik is € 188,00 (7 pads +1 gratis)

 

QUANIS DERMAFILLER: FILLERS ZONDER NAALDEN!! 

 

QUANIS MELTING MASKER:

Het ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffede wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow! Dé quickfix voor een vermoeide, droge of doffe huid met zichtbare rimpels en droogte lijnen.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en colllageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acne en sproeten. Het hoofdbestanddeel van dit super masker is hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof en heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. 1 gram hyaluronzuur kan tot wel 6 liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.  Daarnaast bevat het masker vitamine C (zorgt voor vermindering van oneffenheden zoals pigmentatie), squalaan (vochtvasthoudend, en geett de huid een fluweelzacht gevoel en mooie glans), astaxanthine (beschermt tegen beschadiging door  UV straling ) en adenosine gist (heeft huidverjongende eigenschappen)

Quanis melting mask behandeling kost € 95,00 kan in combinatie met de Beauty Angel + €20,00